U okviru projekta, TRA u partnerstvu sa firmom Koala Paintings d.o.o. Tešanj organizuje Školu brizganja plastike i tehnologija montaže sklopova i proizvoda od plastike. U okviru Škole za brizganja plastike biti će održane obuke za nezaposlena i zaposlena lica za rad na mašinama za brizganje plastike. Obuka sadrži teoretski i praktični dio i provodit će se u prostorijama firme Koala Paintings.

Agencija za razvoj općine Tešanj implementira projekat „Projekat unaprijeđenja konkuretnosti privrednih subjekata na projektnom području kroz pružanje i unaprijeđenje kvaliteta poslovno-razvojnih usluga” uz podršku Projekta okolišnog i ekonomskog upravljanja (MEG) koji podržava i finansira Vlada Švicarske, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH).


U okviru projekta, TRA u partnerstvu sa firmom Koala Paintings d.o.o. Tešanj organizuje Školu brizganja plastike i tehnologija montaže sklopova i proizvoda od plastike. U okviru Škole  biti će održane obuke za nezaposlena i zaposlena lica za rad na mašinama za brizganje plastike, montaže sklopova i proizvoda od plastike. Obuka sadrži teoretski i praktični dio i provodit će se u prostorijama firme Koala Paintings.

Pozivamo nezaposlena lica kao i zainteresovane firme iz oblasti drvoprerade, metaloprerade, proizvodnja plastike, tekstilne industrije i prehrambene industrije da prijave svoje kandidate za predmetnu obukuBroj mjesta je ograničan i moguće je delegirati maksimalno 2 učesnika po firmi. 

Obuka je besplatna, trajat će 192 sata i realizovat će se u 24 termina, a za sve učesnike obuke obezbjeđena je hrana, osvježenje i prevoz. Po završetku obuke svi kandidati će dobiti uvjerenje o položenoj obuci.

Molimo sva zainteresovana lica kao i firme da do 13.09.2019. godine (petak) dostave imena osoba koja će prisustvovati obuci na email tra@tra.ba.
Za sve dodatne informacije možete se javiti na tra@tra.ba ili na broj 032/650-390.

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608