RENEXPO® BiH je najveći i najvažniji sajam voda i energetike u Bosni i Hercegovini. Dvodnevni događaj će u Sarajevu okupiti ključne igrače u ovim oblastima koji dolaze iz regiona i Europe.

Pozivamo Vas na 6. po redu RENEXPO® BiH koji se održava 23. i 24.10.2019.godine u Kongresnom centru hotela Hills u Sarajevu .
 
RENEXPO® BiH se razvio u najveću plaformu koja okuplja veliki broj stručnjaka iz oblasti energetike, voda i zaštite okoliša iz regiona.

Tokom dva dana trajanja sajma, posetioci će imati priliku da:

upoznaju industrijske lidere – dobavljače i zastupnike visoko specijalizovanih preduzeća iz preko 20 zemalja iz oblasti zaštite okoliša, grejnih tehnologija, održive energije, sistema upravljanja vodom, električnih vozila i sektora energetske efikasnosti.

prisustvuju internacionalnim konferencijama, okruglim stolovima, izlagačkim forumima, sastancima i seminarima

saznaju sve u vezi sa novim proizvodima i servisima, tehnologijamaa i rešenjima

prisustvuju investitorskim sastancima u Investitorskoj biznis loži, gde će biti predstavljeni investitorski projekti iz cjelog regiona

učestvuju u stručnim obilascima sajma, prisustvuju zvaničnom večernjem prijemu i drugom pratećem programu.


Preko 80 izlagača iz 20 zemalja predstaviće najnovija dostignuća, proizvode i tehnologije u oblasti energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, upravljanja otpadom i vodne infrastrukture pred mnogobrojnom publikom koju uglavnom čine investitori, donosioci odluka i predstavnici vlasti. 

 
Agencija za razvoj općine Tešanj TRA doo je jedan od učesnika Sajma, posjetite naš štand.
 

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608