INHOUSE obuka za predstavnike firme Ferreto Group Central Europe

U subotu, 20.02.2021. godine , TRA Agencija za razvoj općine Tešanj organizovala je inhouse obuku na temu “Organizaciona kultura i menadžerski alati” za 12 polaznika firme Ferreto Group Central Europe. 

Predavač je osoba sa dugogodišnjim radnim i životnim iskustvom iz navedene oblasti, g. Fuad Šišić koji na konkretnim primjerima u firmi FGCE prikazao važnost organizacije u svim poslovnim procesima unutar firme.

Ova aktivnost je dio projekta „Labour LAB“ koji  je podržan u okviru programa USAID WHAM koji finansira USAID. Projektne aktivnosti se odnose unaprijeđenje konkuretnosti radne snage kroz pružanje širokog spektra usluga krajnjim korisnicima putem Centra za usluge poslovne izvrsnosti. Obuka nezaposlenih osoba u skladu s potrebama malih i srednjih preduzća, obuka tehničkog osoblja i osposobljavanje menadžmenta poboljšat će vještine i spremnost tih osoba za suočavanje s izazovima savremenog poslovanja.

USAID WHAM program pruža bespovratnu finansijsku i tehničku podršku izvozno orijentiranim malim i srednjim preduzećima u BiH, iz sektora drvoprerade, metaloprerade, tekstilne industrije i informaciono-komunikacionog sektora.

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608