U uzbudljivom okruženju TECHLAB coworking prostora, započela je nova faza edukacije usmjerena na sticanje vještina korištenja Office paketa. Prvi korak u ovom putovanju obuhvatio je detaljnu obuku iz programa Excel, a predavač na čelu radionice bio je ugledni profesor dr. Hadžib Salkić.

Polaznici su ušli u TECHLAB prostorije s različitim razumijevanjem Excela, od potpunih početnika do onih koji su već imali određeno iskustvo, ali su željeli unaprijediti svoje vještine. Profesor dr. Hadžib Salkić je svojim stručnim pristupom uspio prilagoditi materijal tako da odgovara različitim predznanjima.

Nastava je bila interaktivna, Profesor Salkić je koristio stvarne primjere iz poslovnog svijeta kako bi ilustrirao različite funkcionalnosti Excela, omogućavajući polaznicima da bolje razumiju kako ove vještine mogu biti primijenjene u njihovim vlastitim profesionalnim kontekstima.

Feedback polaznika nakon završetka edukacije bio je iznimno pozitivan. Istakli su prednosti stručnog pristupa profesora Salkića, prilagodljivost programa obuke njihovim potrebama.

Ova prva edukacija u sklopu Office paketa u TECHLAB coworking prostoru nije samo bila prilika za sticanje vještina, već i za izgradnju zajednice polaznika sličnih interesa. S obzirom na uspješnost prvog modula, s nestrpljenjem se očekuju nastavak ove edukativne serije, obećavajući dalje unapređenje digitalnih kompetencija polaznika u dinamičnom okruženju TECHLAB-a.

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608