Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje edukaciju „Upotreba alata vještačke inteligencije u svakodnevnim poslovnim aktivnostima“ koja će se održati 7.3.2024. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Zaronite u svijet vještačke inteligencije s našom jednodnevnom radionicom “Upotreba alata vještačke inteligencije u svakodnevnim poslovnim aktivnostima”. Ova radionica nije samo edukativna sesija, već je to putovanje kroz najnovije trendove i inovacije u polju vještačke inteligencije (AI). Otkrijte kako AI oblikuje budućnost poslovanja i kako možete iskoristiti njenu moć da transformišete svoje poslovne procese, povećate efikasnost i stvorite održivu konkurentsku prednost. Kroz interaktivne sesije i praktične primjere, učesnici će se suočiti s realnim poslovnim scenarijima, gdje će primjeniti AI alate kako bi riješili složene izazove i otkrili nove mogućnosti.

Voditelj radionice: Rizah Kabaši, SmartLab

Pridružite nam se i budite dio radionice koja će oblikovati način na koji razmišljate i radite s tehnologijama vještačke inteligencije.

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 195,00 KM+PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke i osvježenje u planiranim pauzama.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na edukaciji, izvršite prijavu popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije do 28.2.2024. godine. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Program

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608