Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine(VTK/STK BiH) organizira i poziva bh. poslovnu zajednicu na seminar “Kako do ugovora u javnim nabavkama”, koji će biti održan u:

Sarajevu 23.1.2024. god.,

Banja Luci 30.1.2024.god.,

Mostaru 6.2.2024. god.,

Tešnju 13.2.2024. god. i

Bihaću 19.2.2024. god.

u terminu od 09:00-17:00 sati.

Prema posljednjem izvještaju Agencija za javne nabavke putem Portala javnih nabavki dodijeljeno je ugovora u iznosu od 4,4 milijarde KM, što javne nabavke stavlja u poseban fokus i centar interesovanja. Cilj ove edukacije je profesionalno osposobljavanje polaznika za samostalan rad na poslovima javnih nabavki, kako za ugovorne ograne tako i za ponuđače. Edukacija je koncipirana na način da pored teorijskih predavanja sadrži i niz primjera iz prakse koji će biti prezentovani učesnicima.Predavač je prof.dr. Nermin Lapandić, uposlenik Ministarstva odbrane BiH, trenutno radi u Sektoru za nabavke i logistiku. Također, vanredni profesor Univerziteta u Sarajevu, voditelj prvog master studija javnih nabavki u BiH koji se izvodi na Fakultetu za upravu Univerziteta u Sarajevu. Ukoliko ste zainteresovani za učešće, prijavu na seminar možete izvršiti popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA prema gore navedenim rokovima u zavisnosti od mjesta u kojem želite prisustvovati seminaru.

Molimo vas da prilikom popunjavanja prijavnog obrasca naznačite mjesto pohađanja seminara.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 195,00 KM+PDV.

U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa seminara, certifikat o učešću i kafe pauza. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljenje svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba

Više informacije dostupno OVDJE.

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608