U sklopu podrške za razvoj start-up biznisa proizašlih iz prvog Javnog Poziva, mladi preduzetnici su uspješno kročili u digitalni svijet i predstavili svoje biznise kroz vlastite web stranice. Ova inicijativa predstavlja značajan korak u njihovom putovanju prema uspjehu i vidljivosti na tržištu.

LPZ Tešanj je pružajući podršku start-up preduzetnicima da uspostave vlastite web stranice, ovi preduzetnici su dodatno unaprijedili vidljivost svojih proizvoda i usluga.

Web stranice koje su kreirane predstavljaju platforme na kojima se jasno prikazuju njihovi proizvodi, usluge i poslovna filozofija. Jedan od podržanih poduzetnika , Ibrahim Muminović je istaknuo: “Kroz izradu web stranice, stvorili smo online prisustvo koje nam omogućava da dopremo do većeg broja klijenata. Ovo je zaista korak naprijed u promociji naših usluga.”

Ovaj razvoj ne samo da pruža bolju vidljivost za njihove biznise, već također pruža potencijalnim kupcima bolji uvid u ponudu proizvoda i usluga. Za Ibrahima, web stranica je postala “virtuelni izlog koji privlači pažnju i olakšava povezivanje s klijentima”.

Ove inicijative su rezultat podrške Evropske unije i Međunarodne organizacije rada lokalnim partnerstvima za zapošljavanje  i projekata koji su usmjereni na podršku mladim preduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih snova. Kreiranjem vlastitih web stranica, ovi start-up biznisi se svrstavaju u redove digitalno osviještenih preduzetnika spremnih za daljnji rast i uspjeh na tržištu.

Na sljedećim linkovima možete pogledati njihove web stranice i usluge koje nude :

Muminović Company https://muminovic-company.com/

PD Hajrić https://pd-hajric.com/

Hamzić Transport https://hamzic-transport.com/

EiM Vodoinstalacije https://eim-vodoinstalacije.com/

KM Metal https://kmmetal.net/

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608