U sklopu svoje prve zajedničke edukativne inicijative, TRA d.o.o. i Targer Engineering & Consulting su nedavno organizirali izuzetno inspirativan trening pod nazivom “Targer Tornado”. Ovaj događaj je bio posvećen ličnom razvoju učesnika kroz interaktivnu i dinamičnu radionicu koja je imala za cilj pružiti učesnicima dublju viziju o važnosti navika i promjene u njihovom životu.

Učesnici su imali priliku da se upuste u diskusije o ključnim aspektima personalnog napretka. Kroz predavanja i aktivne diskusije, fokus je bio na pružanju korisnih alata koji će pomoći u postizanju postavljenih ciljeva, naglašavajući važnost fokusa na proces koji nas vodi ka ostvarenju željenih rezultata.

“Ova radionica je bila izuzetna prilika za sve nas da razmotrimo naše navike i načine kako možemo unaprijediti svoj lični razvoj”, izjavio je jedan od učesnika.

Saradnja između TRA d.o.o. i Targer Engineering & Consulting je rezultat predanosti ove dvije organizacije da podrže zajednicu i pojedince u njihovom napretku. Ova saradnja je tek početak, a obe kompanije planiraju nastaviti sa sličnim inicijativama koje će dodatno podržati lični i profesionalni razvoj svih uključenih.

“Pratite naše društvene mreže kako biste bili informisani o budućim aktivnostima i događajima u sklopu ove saradnje. Radujemo se daljnjem rastu i učenju zajedno sa svima vama!”, poručili su organizatori.

S obzirom na pozitivne reakcije učesnika i angažman koji je karakterisao ovu radionicu, očekuje se da će slični događaji biti od velike važnosti za sve one koji teže ličnom i profesionalnom razvoju.

Od osnivanja, 2009. godine, TRA Agencija za razvoj općine Tešanj radi na izgradnji imidža konkurentne lokalne zajednice

74260 Tešanj
+387 32 650 608